Jongerencamping Appelhof Terschelling

Dé leukste jongerencamping van Nederland

Vakantie op Terschelling

Het (buiten)eiland Terschelling is een ideale vakantie bestemming voor jongeren; “Dichtbij maar toch ver weg“. De overtocht naar Terschelling geeft het gevoel dat je echt even weg bent. Afhankelijk welke boot je kiest (sneldienst of gewone veerboot) duurt de overtocht ongeveer drie kwartier tot 2 uur.
Naast de uitgestrekte stranden, gezellige dorpjes is het zomers volop uitgaan op Terschelling. Dit kan in het grootste dorp West-Terschelling en Midsland.

Actief op Terschelling

Wil je wat meer actie in je vakantie dan kan dat ook op Terschelling. Blokarten op het strand, Branding Raften of Kanoën in de golven van de Noordzee. Paardrijden door de Terschellinger natuur of Paintballen in het bos.
En mocht het eens ietsje minder weer zijn. Er is ook een Tropisch Zwembad op Terschelling.

Vervoer op Terschelling

Terschelling is 30 kilometer lang. De laatste 15 km is onbewoond en natuurgebied. De dorpen liggen dicht bij elkaar en alles is daarom lekker dichtbij. Het huren van fiets is dan ook een aanrader. Je hebt alle vrijheid om te gaan waar je wil.
Hou je van gemak. Er rijden ook Taxi’s en (nacht)bussen op Terschelling. Ook kan je een brommer of scooter huren op Terschelling. Check ook de reisinformatie.