Jongerencamping Appelhof Terschelling

Dé leukste jongerencamping van Nederland

Uitgaan op Terschelling

Hou je van uitgaan? Dan kan je op Terschelling je hart ophalen. Er is een bruisend uitgaansleven en een veelzijdig aanbod aan uitgaansgelegenheden. Lekker stappen kan iedere avond. De kroegen en clubs zijn iedere dag geopend tot 02:00 uur. Er gaat ook een nachtbus van- en naar de camping mocht je geen zin hebben om te lopen of te fietsen. En natuurlijk staan er taxi’s voor je klaar die je brengen waar je wilt.

Voor de zomerprogrammering op Terschelling bezoek ook:

uitgaanterschelling.nl

nachtleven terschelling clubs en discotjeken

Uitgaan op Camping Appelhof

Jongerencamping Appelhof heeft de grootste discotheek van Terschelling ‘The Big Apple’. De vetste artiesten zorgen dat je hier iedere avond los met je matties. Denk aan Boef, JeBroer, Matsoe Matsoe, 538 etc. etc.

Check line-up

Uitgaan in Midsland Terschelling

Slechts een paar minuutjes fietsen vanaf Camping Appelhof is het dorpje Midsland. De vele kroegjes en cafés liggen lekker dicht bij elkaar en zorgen voor een bruisend nachtleven. De hele zomer komen er verschillende bekende artiesten en Dj’s naar het eiland. Wil je even bijkomen van al het feesten dan kan je buiten lekker chillen op één van de vele terrasjes.

Hier een overzicht waar je zoal kunt stappen in Midsland:

Uitgaan in West Terschelling


Leeftijd en ID-kaart

Uitgaan Terschelling kan ieder dag tot twee uur ‘s nachts. Toegang tot alle locaties is vanaf 15 jaar en ouder. Ben je nog geen 18 jaar dan mag je geen alcohol kopen. Neem je ID-kaart mee. Hier wordt naar gevraagd bij de entree.


Leuke Activiteiten